• Dr. Baris Saygili

  Dr. Baris Saygili

  Neurokirurg

  Telefononi ne 0684008111
  per te prenotuar viziten tuaj.

 • Dr. Onder Delialioglu

  Dr. Onder Delialioglu

  Ortoped / Traumatolog

  Telefononi ne 0684008111
  per te prenotuar viziten tuaj.

 • Dr.Kenan Bayrakci

  Dr.Kenan Bayrakci

  Ortoped / Traumatolog

  Telefononi ne 0684008111
  per te prenotuar viziten tuaj.

Klinika Zogu i Parë

Një vlerë e shtuar në shërbimin mjekësor në Shqipëri

Ideja e krijimit të klinikës Zogu i Parë lindi nga dëshira për t’i sjellë qytetarëve shqiptarë, një shërbim mjekësor profesional dhe cilësor. Kemi vënë në gatishmëri një ekip profesionistësh, të cilët ndjekin hap pas hapi vizitat mjekësore. Rastet e sëmundjeve trajtohen me përkushtim deri në shërimin e plotë të pacientit.
Vlerësojmë kontributin, vlerat njerëzore dhe profesionale të mjekëve tanë. Arsye kjo, se përse mjekët më të mirë kanëzgjedhur klinikën Zogu i Parë për të ushtruar profesionin e tyre.Shërbimet

Stomatologji

Lexo me shumë

Ortopedi / Traumatologji

Lexo me shumë

Pediatri

Lexo me shumë

Neurokirurgji

Lexo me shumë

Urologjia

Lexo me shumë

Fizioterapi

Lexo me shumë

Për çdo të papritur, gjendemi menjëherë pranë jush!

Pse Klinika Zogu i Pare

Trajtimet tona dhe shërbimet ofrohen në një klinikë moderne, me pajisje sipas standardeve bashkëkohore.

Aparatura bashkëkohore

Klinika është e pajisur me aparatura moderne, të çertefikuara sipas standardeve europiane

Misioni yne

Përkushtohemi të përmirësojmë shëndetin e pacientëve tanë, përmes përkujdesjes mjekësore cilësore.

Sherbim profesional

Ofrojmë shërbim profesional cilësor, i cili përfshin të gjitha moshat, nga fëmijët e vegjël deri te moshat e rritura e të tretat.

Rezultate te kenaqshme

Si mjekë, dëshirojmë më të mirën për shëndetin e pacientëve tanë. Marrim dhe ndjejmë kënaqësi kur ata kanë shëndet të plotë.

Logo Klinika

Mjekët tanë

Kujdesen per shendetin tuaj