Dr.Baris Saygili

Dr.Baris Saygili

Dr.Baris Saygili

Neurokirurg
 • Specializim 2011 Spitali Universitar Ataturk, Ankara, Turqi
 • Ne Shqiperi 2014 - në vazhdim
 • Gjuhet        Turqisht(gjuhë amëtare), Anglisht (e avancuar)
 • Kontakt       e-mail drsaygili@gmail.com , drsaygili@klinikazoguipare.al
 • Edukimi dhe karriera profesionale 1984-1991 Shkolla fillore dhe e mesme, Yükseliş College, Ankara, Turqi
  1991-1998 Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Ondokuz Mayıs, Samsun, Turqi
  2006-2011 Resident i Spitalit Universitar, Atatürk Research and Education Hospital, Ankara, Turqi
  Specializimi 4-vjeçar EANS.