Dr.Kenan Bayrakci

Dr.Kenan Bayrakci

Dr.Kenan Bayrakci

Ortoped / Traumatolog
 • Specializim 1999 në Ortopedi dhe Traumatologji, Universiteti i Ankarasë, Ankara, Turqi .
 • Ne Shqiperi 2010 - në vazhdim
 • Gjuhet        Turqisht(gjuhë amëtare), Anglisht (e avancuar)
 • Kontakt       e-mail hkbayrakci@yahoo.com , k.bayrakci@klinikazoguipare.al
 • Edukimi dhe karriera profesionale 1975-1980 Shkolla Fillore, Ankara, Turqi
  1980-1987 Kolegji T.E.D, Ankara, Turqi
  1987-1993 Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Hacettepe, Ankara, Turqi
  1993-1994 Resident i Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit, Spitali i Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit, Ankara, Turqi
  1994-1999 Resident i Ortopedisë dhe Traumatologjisë, Fakulteti i Mjekesise, Universiteti i Ankarasë, Turqi
  2000 Kirurg ortoped, Spitali Numune, Ankara, Turqi
  2002 Specializant, Johns Hopkins Bayview Medical Center, Baltimore, USA
  2004 Certifikim nga Bordi Turk i Ortopedisë e Traumatologjisë.
  2006 Profesor i Asociuar ne Ortopedi dhe Traumatologji, Spitali Numune, Ankara, Turqi
  2008-2009 Zëvëndes Shef i Klinikës Ortopedike, Spitali Numune, Ankara, Turqi
  2010-2017 Shef i Klinikës Ortopedike, Spitali American, Tiranë, Shqipëri
  2011-2015 Drejtor Mjekësor, Spitali American II, Tiranë, Shqipëri