Dr.Önder Delialioglu

Dr.Önder Delialioglu

Dr.Önder Delialioglu

Ortoped / Traumatolog
 • Specializim 2004 në Ortopedi dhe Traumatologji, Spitali Numune, Ankara, Turqi
 • Ne Shqiperi 2010 - në vazhdim
 • Gjuhet        Turqisht(gjuhë amëtare), Anglisht (e avancuar)
 • Kontakt       e-mail drondermurat@yahoo.com , o.murat@klinikazoguipare.al
 • Edukimi dhe karriera profesionale 1981-1986 Shkolla fillore Seyranbaglari, Ankara, Turqi
  1986-1987 Shkolla e mesme Cankiri Anatolia, Cankiri, Turqi
  1987-1993 Shkolla e mesme Gazi Anatolia, Ankara, Turqi
  1993-1999 Fakulteti i Mjekësisë Universiteti Gazi, Ankara, Turqi
  1999-2004Resident i Ortopedisë e Traumatologjisë Spitali Universitar Numune, Ankara, Turqi
  2005-2005 Kirurg Konsulent i Ortopedisë e Traumatologjisë, Spitali Shteteror Siirt, Siirt, Turqi dhe Spitalin e Specialiteve te larta, Ankara, Turqi
  2005-2010 Kirurg Konsulent i Ortopedisë e Traumatologjisë Spitali Universitar Numune, Ankara, Turqi
  2010-2017 Kirurg Konsulent i Ortopedisë e Traumatologjisë, Spitali Amerikan, Tiranë, Albania