Fizioterapi

fizioterapi

Departamenti Fizioterapi

Departamenti i Fizioterapise ne Kliniken Zogu i Pare fale teknologjise me te avancuar, dhe stafit tone mjekesor ju garantojme nje kohe te shkurter rikuperimi. Ju mund te ktheheni serisht ne rutinen tuaj 100 % te afte fizikisht.


Terapi


- Tecar Terapi
- Terapi me Lazer
- Elektroterapi dhe Tens
- Absorbim Edemash dhe Hematomash
- Terapi ndaj dhimbjeve
- Rehabilitim post traumatik
- Rehabilitim post kirurgjikal
- Manjetoterapi