Pediatria

Pediatria

Departamenti Pediatri

Departamenti i Pediatrise prane Klinikes Zogu i Pare, ofron sherbimet si vijon:


Pediatri e pergjithshmeNeonatologji


Keshillim ne lidhje me problemet e bebeve te porsalindura, ushqyerjes me gji, mirerritjes dhe zhvillimit
Eksperienca e mirenjohur shume vjeçare e pediatres/noeonatologe Ada Simeoni, siguron kujdesin shendetesor maksimal per femijet tuaj.