rreth nesh

Klinika Zogu i Parë

Në klinikën Zogu i Pare, do të gjeni një ekip që punon së bashku për të garantuar shëndetin dhe shërimin tuaj.

Përpiqemi me të gjitha forcat për të bërë më të mirën për pacientët tanë. Kjo vlerë themelore, së bashku me mundësinë për të punuar përkrah specialistëve më të mirë është arsyeja pse mjekë të shkëlqyer ushtrojnë profesionin e tyre në Klinikën tonë.

Klinika Zogu i Pare kryen shërbime mjeksore me një staf të specializuar në: Ortopedi · Neurokirurgji · Fizioterapi · Urologji · Traumatologji · Stomatologji · Mjeksi e pergjithshmeShërbimet

Stomatologji

Lexo me shumë

Ortopedi / Traumatologji

Lexo me shumë

Pediatri

Lexo me shumë

Neurokirurgji

Lexo me shumë

Urologjia

Lexo me shumë

Fizioterapi

Lexo me shumë

Për çdo të papritur, gjendemi menjëherë pranë jush!

Mjekët tanë

Kujdesen per shendetin tuaj