Neurokirurgji

Ortopedi dhe traumatologji

Fizioterapi

Ne raste emergjence

Për çdo të papritur, gjendemi menjëherë pranë jush!

 • Terapi dhimbjeje
 • Trauma të kokës dhe të shtyllës kurrizore
 • Tumore te sistemit muskulor dhe skeletor
 • Deformime ortopedike
 • Kirurgji artroskopike
 • Andrologji

Kontaktoni ne numrin

Monday - Friday 10:00 am - 10:00 pm
 • +355 684008111
 • Adresa

  Rr. Abdi Kazani, Bulevardi Zogu I Pare, ish Stacioni i Trenit, Qendra e Biznesit Tirana, kati i 2

  E-mail

  info@klinikazoguipare.al
  WhatsApp chat